• e mërkurë, 29 maj 2024
Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohti në Kumanovë, Dibër, Shkup-Zajçev Rid, Gjevgjeli dhe Dojran

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohti në Kumanovë, Dibër, Shkup-Zajçev Rid, Gjevgjeli dhe Dojran

Shkup, 12 maj 2024 (MIA) - Temperatura më e ulët prej 1 gradë është matur në Lazaropole mëngjesin e...

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Dojran

Më së ftohti në Lazaropole, më ngrohtë në Dojran

Shkup, 4 mars 2024 (MIA) - Më së ftohti mëngjesin e sotëm është në Laza...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR