• e enjte, 25 korrik 2024
Mickoski: Këto janë zgjedhje në të cilat votoni “për” dhe “kundër” Maqedonisë, nuk ka alternativë të tretë

Mickoski: Këto janë zgjedhje në të cilat votoni “për” dhe “kundër” Maqedonisë, nuk ka alternativë të tretë

Shkup, 11 prill 2024 (MIA) - Këto janë zgjedhje në të cilat duhet të vendosim nëse Maqedonia do të e...

QMK: Dy “er-traktorë” po e shuajnë zjarrin në komunën Dollneni

QMK: Dy “er-traktorë” po e shuajnë zjarrin në komunën Dollneni

Shkup, 24 shtator 2023 (MIA) - Dy aeroplanë "er-traktorë" të Drejt...

QMK: Zjarri që lëvizte drejt fshatit Koshino është vënë nën kontroll me Er Traktorët e DMSH

QMK: Zjarri që lëvizte drejt fshatit Koshino është vënë nën kontroll me Er Traktorët e DMSH

Shkup, 14 gusht 2023 (MIA) - Zjarri që lëvizte drejt fshatit Koshino, Komuna Dollneni, me aksio...

Licenca nga MPPS për ofruesit e ndihmës dhe kujdesit në shtëpi në Prilep, Dollnen, Krivogashtan dhe Krushevë

Licenca nga MPPS për ofruesit e ndihmës dhe kujdesit në shtëpi në Prilep, Dollnen, Krivogashtan dhe Krushevë

Shkup, 1 gusht 2023 (MIA) - Ministrja e Punës dhe Politikës Sociale, Jovanka Trençevska, sot do të n...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR