• e diel, 21 korrik 2024

Takim vjetor i Këshillit për Bashkëpunim rajonal në Shkup

Takim vjetor i Këshillit për Bashkëpunim rajonal në Shkup

Shkup, 12 qershor 2024 (MIA) - Në Shkup sot dhe nesër mbahet takimi vjetor i Këshillit për bashkëpunim rajonal (KBR). Në takim do të marrë pjesë edhe ministri i Punëve të Jashtme, Bujar Osmani në cilësinë e kryesuesit të Procesit për bashkëpunim të Evropës Juglindore (PBEJL).

Në agjendën e Takimit vjetor të Këshillit të KBR-së janë raporti vjetor, Strategjia EJL 2030, si dhe procedura e përzgjedhjes së Sekretarit të ri të përgjithshëm të Këshillit, bën të ditur MPJ.

Foto: arkivi i MIA-s

Tags

QËNDRONI TË LIDHUR