• e diel, 09 qershor 2024

Shkupjani ka sulmuar kryetarin e komunës Shuto Orizare, policia ka kryer një bisedë zyrtare me të

Shkupjani ka sulmuar kryetarin e komunës Shuto Orizare, policia ka kryer një bisedë zyrtare me të

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Policia në bazë të kallëzimit të mëparshëm ka kryer bisedë zyrtare me Z.I (47) nga Shkupi.

 Siç njoftoi sot MPB-ja, sipas njoftimi, rreth orës 15:30 në hapësirat e Komunës së Shuto Orizares Z.I. është sjellë në mënyrë agresive dhe ka sulmuar K.D (49) nga Shkupi, kryetar i komunës.

 Pas dokumentimit të plotë të rastit, do të vijojë një parashtresë adekuate. qa

Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR