• e enjte, 25 korrik 2024
Toshkovski- Loson: Bashkëpunim i shkëlqyeshëm në nivel profesional dhe përkrahje në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar

Toshkovski- Loson: Bashkëpunim i shkëlqyeshëm në nivel profesional dhe përkrahje në luftën kundër korrupsionit dhe krimit të organizuar

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA)- Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot realizoi takim pun...

Astrit Iseni mori postin e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme

Astrit Iseni mori postin e zëvendësministrit të Punëve të Brendshme

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA)-  Astrit Iseni sot edhe zyrtarisht e mori postin e zëvendësministri...

Toshkovski: Do të bëjmë gjithçka për të modernizuar pikat kufitare

Toshkovski: Do të bëjmë gjithçka për të modernizuar pikat kufitare

Tabanoc, 25 korrik 2024 (MIA) - Reforma dhe riorganizim për qarkullim më të shpejtë të udhëtarëve në...

MPB: Bastisje në Gjevgjeli, është gjetur drogë

MPB: Bastisje në Gjevgjeli, është gjetur drogë

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Policia e Gjevgjelisë dje në ora 15:30 e ka privuar nga liria J.N (48)...

Privohen nga liria dy shtetas nga Kosova, në autobus kanë kontrabanduar mallra pa dokumentacion përkatës

Privohen nga liria dy shtetas nga Kosova, në autobus kanë kontrabanduar mallra pa dokumentacion përkatës

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Në rrugën magjistrale Kriva Pallankë - Kumanovë sot rreth orës 03:50 m...

MPB: Bastisje në auto-kamp në Ohër, gjendet drogë

MPB: Bastisje në auto-kamp në Ohër, gjendet drogë

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Më datë 22.07.2024, në ora 23:45, nga ana e nëpunësve policorë të Sekt...

Toshkovski: Do të procedojmë procedura për të gjithë

Toshkovski: Do të procedojmë procedura për të gjithë "të paprekshmit" emri dhe mbiemri i të cilëve nuk guxonin të përmendeshin në kuadër të organeve h...

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Ministria e Punëve të Brendshme do t'i pr...

Mbledhje e Komitetit Drejtues për Menaxhim me Kriza: QMK dhe DMSH të bashkohen nën një komandë dhe të formohet njësi speciale

Mbledhje e Komitetit Drejtues për Menaxhim me Kriza: QMK dhe DMSH të bashkohen nën një komandë dhe të formohet njësi speciale

Shkup, 24 korrik 2024 (MIA) - Komiteti Drejtues për Koordinim dhe Menaxhim me Sistemin e Menaxhimit...

MPB: Zbardhen gjashtë vjedhje të rënda në rrethinën e Radovishit, autori arrestohet, do të parashtrohet kallëzim penal

MPB: Zbardhen gjashtë vjedhje të rënda në rrethinën e Radovishit, autori arrestohet, do të parashtrohet kallëzim penal

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Nëpunës policorë të Stacionit Policor Radovish dje në ora 20:15 minuta...

Sanksionohen 140 shoferë në Shkup

Sanksionohen 140 shoferë në Shkup

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Sektori i Punëve të Brendshme Shkup gjatë ditës së djeshme vazhdoi me...

Arrestohet krimineli i kërkuar me urdhërarrest për shkak të arratisjes nga burgu

Arrestohet krimineli i kërkuar me urdhërarrest për shkak të arratisjes nga burgu "Idrizovë"

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Nga ana e nëpunësve policorë të Njësitit të Policisë Intervenuese pran...

Toshkovski: MPB dhe KRSKRR-ja janë shembull për bashkëpunim të shkëlqyeshëm i cili rezulton me siguri më të madhe në trafik

Toshkovski: MPB dhe KRSKRR-ja janë shembull për bashkëpunim të shkëlqyeshëm i cili rezulton me siguri më të madhe në trafik

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski ka realizuar takim pu...

Sanksionohen 103 shoferë në Shkup

Sanksionohen 103 shoferë në Shkup

Shkup, 21 korrik 2024 (MIA) - Në kontrollet në fushën e komunikacionit në territorin e qytetit të Sh...

Jançev: Në territorin ku kanë rënë zjarret nuk ka dëme materiale e as pasoja për shtëpitë dhe familjet e qytetarëve

Jançev: Në territorin ku kanë rënë zjarret nuk ka dëme materiale e as pasoja për shtëpitë dhe familjet e qytetarëve

Kavadar, 19 korrik 2024 (MIA) - Fatmirësisht dëmet e shkaktuara nga zjarret janë të parëndësishme, r...

Policia në Serbi e ka vrarë vrasësin e policit në afërsi të Lloznicës

Policia në Serbi e ka vrarë vrasësin e policit në afërsi të Lloznicës

Beograd, 19 korrik 2024 (MIA) - Ministri serb i Punëve të Brendshme, Ivica Daçiq deklaroi se vrasësi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR