• e enjte, 11 korrik 2024

Seancë kuvendore për zgjedhje të nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Seancë kuvendore për zgjedhje të nënkryetarëve dhe për themelimin e trupave punues

Shkup, 13 qershor 2024 (MIA) - Kuvendi i Republikës së Maqedonisë së Veriut sot do ta mbajë seancën e tretë.

Në rend të ditës së kësaj seance është Propozim-vendimi për konfirmimin e numrit të nënkryetarëve të Kuvendit, ndërsa para deputetëve është edhe Propozim-vendimi për themelimin e trupave të përhershëm punues. 

Seanca u caktua për ora 14. bsh/

Foto: MIA arkiv

QËNDRONI TË LIDHUR