• e mërkurë, 17 korrik 2024

Në Shkup janë dënuar 132 drejtues automjetesh

Në Shkup janë dënuar 132 drejtues automjetesh

Shkup, 15 qershor 2024 (MIA) - Janë sanksionuar 132 drejtues automjetesh në 24 orët e fundit në territorin e SPB Shkup, mes të cilëve për vozitje pa patent shofer 12 sanksione,  nga tetë për mospërdorim të rripit të sigurisë dhe për prëdorimin e telefonit celular gjatë vozitjes, nga tre për kundërvajtje që i shkaktojnë drejtuesit e motoçikletave, për kalim në sinjal të mbyllur (dritë e kuqe)...

Ministria e Punëve të Brendshme paralajmëron se kontrollet në komunikacion vazhdojnë edhe në ditët në vijim. U bën thirrje qytetarëve t'i respektojnë rergulalt në komuniakcion në mëynrë që të rritet siguria në rrugë. ab/

 

QËNDRONI TË LIDHUR