• e shtunë, 15 qershor 2024
Në Shkup janë dënuar 132 drejtues automjetesh

Në Shkup janë dënuar 132 drejtues automjetesh

Shkup, 15 qershor 2024 (MIA) - Janë sanksionuar 132 drejtues automjetesh në 24 orët e fundit në...

Vrasje e dyfishtë në Kratovë, një grua 36- vjeçare me thikë mbyt për vdekje bashkëshortin dhe vjehrrin

Vrasje e dyfishtë në Kratovë, një grua 36- vjeçare me thikë mbyt për vdekje bashkëshortin dhe vjehrrin

Shkup, 14 qershor 2024 (MIA) - Një grua tridhjetë e gjashtë vjeçare nga Kratova mbrëmë ka vrarë bash...

Në Shkup sanksionohen 104 shoferë, 29 drejtues motoçikletash

Në Shkup sanksionohen 104 shoferë, 29 drejtues motoçikletash

Shkup, 10 qershor 2024 (MIA) - Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme ka va...

MPB: Arrestohet një person i dyshuar për grabitje

MPB: Arrestohet një person i dyshuar për grabitje

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Nëpunës policorë të Njësitit të Policisë Intervenuese në SPB Shkup sot...

MPB: Në Shkup sanksionohen 120 shoferë, 22 drejtues motoçikletash

MPB: Në Shkup sanksionohen 120 shoferë, 22 drejtues motoçikletash

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Sektori për Punë të Brendshme Shkup edhe gjatë ditës së djeshme ka vaz...

Shtetas turq kanë rrahur një shkupjan në Bit Pazar

Shtetas turq kanë rrahur një shkupjan në Bit Pazar

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Disa shtetas turq janë arrestuar pasi mbrëmë kanë rrahur një shkupjan...

Janë sanksionuar 124 shoferë në Shkup

Janë sanksionuar 124 shoferë në Shkup

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - Në territorin e Qytetit të Shkupit gjatë ditës së djeshme janë shqiptu...

Është lënduar rëndë një punëtor në një firmë në Shkup

Është lënduar rëndë një punëtor në një firmë në Shkup

Shkup, 6 qershor (MIA) - Një shkupjan 23-vjeçar ka pësuar lëndime të rënda trupore gjatë kryerjes së...

MPB demanton se në një automjet të MPB-së, i drejtuar nga një zyrtar i punësuar në Ministri, është gjetur drogë

MPB demanton se në një automjet të MPB-së, i drejtuar nga një zyrtar i punësuar në Ministri, është gjetur drogë

Shkup, 6 korrik 2024  Lidhur me konstatimet e paraqitura në një pjesë të mediave për in...

MPB: Arrestohen 28 persona në një hetim kriminalistik për zbulimin e shitjes së drogës në rrugë

MPB: Arrestohen 28 persona në një hetim kriminalistik për zbulimin e shitjes së drogës në rrugë

Shkup, 1 qershor 2024 (MIA) - Gjithsej 28 persona janë privuar nga liria në suaza të një hetimi krim...

Përfundoi mandati i Toshkovskit, Bushi e ndërmerr funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme deri në zgjedhjen e qeverisë së re

Përfundoi mandati i Toshkovskit, Bushi e ndërmerr funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme deri në zgjedhjen e qeverisë së re

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Me Ministrinë e Punëve të Brendshme prej sot do të udhëheqë Nazim Bushi,...

Në Shkup janë shqiptuar 100 sanksione trafiku

Në Shkup janë shqiptuar 100 sanksione trafiku

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Në territorin e qytetit të Shkupit janë shqiptuar gjithsej 100 masa nga S...

Konferencë për sigurinë në komunikacion: Faktori njeri kyç për aksidentet në komunikacion

Konferencë për sigurinë në komunikacion: Faktori njeri kyç për aksidentet në komunikacion

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Faktori njeri është kyç për mospasjen e viktimave në aksidente trafiku. S...

Në Tabanovc është arrestuar një person nga Shkupi, i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

Në Tabanovc është arrestuar një person nga Shkupi, i cili kërkohej me fletarrest ndërkombëtar

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Në vendkalimin kufitar Tabanovc dje nëpunës policor arrestuan një person...

Arrestohet grabitësi nga Manastiri

Arrestohet grabitësi nga Manastiri

Shkup, 29 maj 2024 (MIA) - Në Manastir dje nëpunës policorë nga SPB Manastir  kanë privuar nga...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR