• e enjte, 13 qershor 2024

Grizman: Atlétiko është klubi im i fundit në Evropë

Grizman: Atlétiko është klubi im i fundit në Evropë

 Madrid, 28 dhjetor 2023 (MIA)  -  Antoan Grizmani deklaroi se Atletiko Madrid do të jetë klubi i tij i fundit në Evropë.

"Do të doja ta vazhdpoj  marrëveshjen dhe ta përfundoja fazën evropiane të karrierës sime në Atlétiko. E di që klubi është gati të bëjë përpjekje. Do të bisedojmë për të. Pas Evropës do të doja të isha në MLS-në amerikane, gjithmonë e kam thënë këtë. Por, pothuajse 100% ka gjasa që Atlétiko të jetë klubi im i fundit në Evropë. Dua të jem këtu. Ky është vendi  ku ndihem më i lumtur. Këtu ndihem si në shtëpi", deklaroi francezi 32-vjeçari. 

Grizmani ka shënuar 16 gola në 24 paraqitje për Atlétikon këtë sezon. 

 Foto: EPA

 

QËNDRONI TË LIDHUR