• e hënë, 08 prill 2024

Forcat ukrainase mbrëmë kanë shkatërruar 16 nga 18 dronet të lansuara nga Rusia

Forcat ukrainase mbrëmë kanë shkatërruar 16 nga 18 dronet të lansuara nga Rusia

Kiev, 25 shkurt 2024 (MIA) - Ukraina ka shkatërruar 16 nga 18 dronë që Rusia i ka lëshuar gjatë natës, njoftoi sot ushtria ukrainase.

Shtohet se forcat ajrore të Ukrainës dhe mbrojtja akanë jrore shkatërruar drone të prodhuara nga Irani mbi tetë rajone në Ukrainën qendrore, perëndimore dhe jugore, duke përfshirë edhe rajonin e Kievit.

Forcat ajrore të Ukrainës në Telegram bënë të ditur se dronët u ngritën nga qyteti Primorsko-Ahtarsk në rajonin e Krasnodarit, si dhe nga kepi Çauda, ​​në Gadishullin e Krimesë. mb/

QËNDRONI TË LIDHUR