• e diel, 19 maj 2024

Deklaratë e kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi

Deklaratë e kryetarit të Alternativës, Afrim Gashi

Shkup, 24 prill 2024 (MIA) - Kryetari i Alternativës, Afrim Gashi, ka votuar në zgjedhjet presidenciale që po mbahen në Maqedoninë e Veriut. Ai së bashku me gruan e tij votoj në lagjen Hasanbeg në Shkup.

Me këtë rast, Gashi u ka bërë thirje qytetarëve të ndajnë pesë minuta t’ia kushtojnë viteve të ardhshme. Sipas tij, kjo ditë u takon qytetarëve që të thonë fjalën e tyre dhe ta shfrytëzojnë të drejtën e tyre për të votuar.

“Sot është dita e zgjedhjeve, është momenti i qytetarëve që ta thonë fjalën e tyre...Unë i ftoj të gjithë qytetarët që të ushtrojnë të
drejtën e tyredhe të dalin të votojnë”, ka thënë Gashi. bsh/

QËNDRONI TË LIDHUR