• e shtunë, 13 prill 2024

МIА Paralajmërime МКD (PLT)

МIА Paralajmërime МКD (PLT)

 27 shkurt 2024 

Shkup - Kryetari i Kuvendit të Republikës së Maqedonisë së veriut, Jovan Mitreski   në shënimin e përvjetorit - 80 vjet nga Pushtimi i Shkurtit dhe nga vdekja e heroit kombëtar Kuzman Josifovski Pitu. (Shtëpia e Armatës/11:00)

Shkup - Takim në Klubin për çëshjte dhe politika rinore me përfaqësues të OSBE-së, Zyres për institucione demokratike dhe të drejta të njeriut. (Salla e Komisionit kusshtetues/9:00)

Shkup - Mbledhje e Komisionit kuvendor për arsim, shkencë dhe sport. (Salla 4/11:00)

 Shkup - Ministri i Punës dhe Politikës Sociale, Gjoko Vellkovski dhe kryetari i Komunës Ilinden, Aleksandar Georegievski do të kontrollojnë aktivitetet ndërtimore të kopshtit të fëmijëve "Goce Dellçev" në Komunën Ilinden. (10:45)

Shkup - Konferencë për shtyp e Ambasadës së Francës dhe Institutit francez në Shkup, Ambasadave të Zvicrës, Rumanisë, Greqisë dhe Shqipërisë. (Europe House Shkup/11:30)

Shkup - Konferencë për shtyp e Bashkimit Demokratik për Integrim. (para ndërtesës së KSHZ-së /11.00) 

Tetovë - Kryetari i Komunës së Tetovës, Bilall Kasami do ta inaugurojë rrugën e rikonstruuar "Vëllezërit Milladinovi". (Deklaratë për mediumet në afërsi të xhamisë "Muaremçe"/11:00)

Manastir - Universiteti "Shën Klimenti i Ohrit" - Manastir do të promovojë pajisje të re, kupolën për realitet virtual. (FTIK)/12:00) 

_____________________________________________________________________

МIА i publikon vendin dhe kohën e mbajtjes së njgarjeve dhe me atë rast nuk mer për obligim të rinjoftojë nëse vjen deri te ndryshimi i termineve të paralajmëruara. 

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR