• вторник, 16 јули 2024
Не се става светило под поклоп, туку на светилник за да им свети на сите, порача Тимотеј на молебенот во Рим

Не се става светило под поклоп, туку на светилник за да им свети на сите, порача Тимотеј на молебенот во Рим

Рим, 24 мај 2024 (МИА) - Ние им се обраќаме со љубов и почит, но, што треба уште да направиме? Денес...

Image

Остани поврзан