• среда, 17 јули 2024
Концерт на џез вокалистот Курт Елинг со Националниот џез оркестар

Концерт на џез вокалистот Курт Елинг со Националниот џез оркестар

Скопје, 15 мај 2024 (МИА)  - Во Македонскиот народен театар, вечер...

Image

Остани поврзан