• четврток, 30 мај 2024
Собранието в среда ќе гласа за член на ДИК и за Законот за игрите на среќа и за забавните игри, трето читање

Собранието в среда ќе гласа за член на ДИК и за Законот за игрите на среќа и за забавните игри, трето читање

Скопје, 26 февруари 2024 (МИА) - Собранието в среда во рамки на 145. седница се очекува да избере но...

Image

Остани поврзан