• среда, 19 јуни 2024
Митева: Осуда за сексистичкиот напад врз професорката Силјановска стигна и од Дорис Пак 

Митева: Осуда за сексистичкиот напад врз професорката Силјановска стигна и од Дорис Пак 

Скопје, 15 април 2024 За жал и лошите вести брзо се шират. Огромна благодарност за поддршка...

Image

Остани поврзан