• среда, 17 јули 2024
Саудискиот крал Салман бин Абдулазиз на медицински прегледи поради висока температура и болки во зглобовите

Саудискиот крал Салман бин Абдулазиз на медицински прегледи поради висока температура и болки во зглобовите

Дубаи, 19 мај 2024 (МИА) - Кралот на Саудиска Арабија, Салман бин Абдулазиз (88) денеска ќе биде под...

Image

Остани поврзан