• понеделник, 17 јуни 2024
Странски агенции: Одлуката на Уставниот суд му го блокира патот на Милановиќ да формира влада

Странски агенции: Одлуката на Уставниот суд му го блокира патот на Милановиќ да формира влада

Загреб, 19 април 2024 (МИА) – Согласно одлуката на Уставниот суд хрватскиот претседател Зоран Милано...

Image

Остани поврзан