• среда, 12 јуни 2024

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Седница на Државната изборна комисија (во живо)

Скопје, 13 мај 2024 (МИА) - Седница на Државната изборна комисија на која ќе се разгледува и одлучува по однос на пристигнатите приговори од парламентарните избори. 

Фото: МИА архива

Остани поврзан