• понеделник, 25 септември 2023

Спасовски во посета на реновираната кујна на ЕБР во Полицискиот центар „Ѓорче Петров“

Спасовски во посета на реновираната кујна на ЕБР во Полицискиот центар „Ѓорче Петров“

Скопје, 16 февруари 2023 (МИА) - Министерот Оливер Спасовски денеска ќе оствари посета на реновираната кујна на Единицата за брзо распоредување  во Полицискиот центар „Ѓорче Петров“, соопштија од Министерството за внатрешни работи. Планиран е заеднички ручек на раководството на Министерството, полициските службеници и претставниците на медиумите. см/вг/

Остани поврзан