• петок, 12 јули 2024

Свечен Наставно научен совет по повод 65 години Машински факултет - Скопје

Свечен Наставно научен совет по повод 65 години Машински факултет - Скопје

Скопје, 19 јуни 2024 (МИА) - Машинскиот факултет од Скопје денеска со свечен Наставно научен совет ќе го одбележи јубилејот „65 години Машински факултет – Скопје“.

На настанот ќе бидат промовирани магистри и дипломирани инженери во календарската 2023 година. вј/аа/

Фото: Принтскрин

Остани поврзан