• вторник, 16 април 2024

Nevenka Nikolik

Последно најавување: Tuesday, 16 April 2024, 08:18 am

Законот на ЕУ за насилство врз жените го подели блокот 

Законот на ЕУ за насилство врз жените го подели блокот 

19 февруари 2024 ЕНР - Брисел Земјите-членки на Европската Унија и Европскиот...

Image