• e shtunë, 22 qershor 2024
Spasovski: Propozimi për Qeverinë e re është pa plan në ekonomi dhe qëllimet strategjike

Spasovski: Propozimi për Qeverinë e re është pa plan në ekonomi dhe qëllimet strategjike

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Koordinatori i Grupit Parlamentar të LSDM-së, Oliver Spasovski, konsi...

Mickoski: Për konsensus për çështjet me rëndësi kombëtare i shtrij dorën LSDM-së dhe të gjitha partive tjera politike

Mickoski: Për konsensus për çështjet me rëndësi kombëtare i shtrij dorën LSDM-së dhe të gjitha partive tjera politike

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Pasi të konsolidohen dhe të përfundojnë zhvillimet e brendshme, jam n...

Do të punoj për bashkim kombëtar maqedonas, porositi mandatari Mickoski

Do të punoj për bashkim kombëtar maqedonas, porositi mandatari Mickoski

Veles, 17 qershor 2024 (MIA) - Lideri i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar për formimin e Qeverisë, Hristija...

Llukarevska: Kongresi i shtyrë do të mbahet deri më 30 qershor

Llukarevska: Kongresi i shtyrë do të mbahet deri më 30 qershor

Shkup, 10 qershor 2024 (MIA) - Zëvendës kryetarja e LSDM-së, Sanja...

Kongresi i LSDM-së anulohet, do të vazhdojë pasi organizatat komunale të prononcohen për Raportin për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare

Kongresi i LSDM-së anulohet, do të vazhdojë pasi organizatat komunale të prononcohen për Raportin për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Kongresi i sotëm i 29-të i LSDM-së është ndërprerë pasi udhëheqës...

LSDM e mban Kongresin e 29-të, ku do të shqyrtohen rezultatet zgjedhore

LSDM e mban Kongresin e 29-të, ku do të shqyrtohen rezultatet zgjedhore

Shkup, 9 qershor 2024 (MIA) - Lidhja Socialdemokrate e Maqedonisë (LSDM) sot e mban Kongresin e...

LSDM: Filipçe, Petrovska, Despotovski dhe Bajdevski kandidatë të konfirmuar për kryetarë të partisë

LSDM: Filipçe, Petrovska, Despotovski dhe Bajdevski kandidatë të konfirmuar për kryetarë të partisë

Shkup, 7 qershor 2024 (MIA) - LSDM-ja sot kumtoi se Komisioni qendror zgjedhor i partisë i ka s...

Bytyqi: Nuk do të kandidoj për kryetar të LSDM-së, me qëllim të parandaloj fragmentimin e mëtejshëm të anëtarësimit

Bytyqi: Nuk do të kandidoj për kryetar të LSDM-së, me qëllim të parandaloj fragmentimin e mëtejshëm të anëtarësimit

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Fatmir Bytyqi, deputet dhe anëtar i LSDM-së, publikoi në Fejsbuk se nu...

Aleksandar Bajdevki paraqiti kandidaturë për kryetar të LSDM-së

Aleksandar Bajdevki paraqiti kandidaturë për kryetar të LSDM-së

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Kandidaturë për kryetar të LSDM-së sot paraqiti edhe Aleksandar Bajdev...

Petrovska dorëzoi kandidaturën për kryetare të LSDM-së, situata në parti është specifike  duke i marrë parasysh rrethanat politike

Petrovska dorëzoi kandidaturën për kryetare të LSDM-së, situata në parti është specifike duke i marrë parasysh rrethanat politike

Shkup, 5 qershor 2024 (MIA) - Ish ministrja e Mbrojtjes dhe deputete ak...

Filipçe e dorëzoi kandidaturën për kryetar të LSDM-së,  njoftoi se nëse zgjidhet do të punojë me përkushtim dhe në ndryshime pozitive në parti

Filipçe e dorëzoi kandidaturën për kryetar të LSDM-së, njoftoi se nëse zgjidhet do të punojë me përkushtim dhe në ndryshime pozitive në parti

Shkup, 5 qershor 2024 (MIA) - Ish ministri i Shëndetësisë dhe deputet a...

Kandidatura për lider të LSDM-së do të parashtrojnë Filipçe, Petrovska dhe Despotovski

Kandidatura për lider të LSDM-së do të parashtrojnë Filipçe, Petrovska dhe Despotovski

Shkup, 5 qershor 2024 (MIA) - Kandidatura për kryetar të LSDM-së gjatë ditës së sotme pritet të...

Spasovski: Së pari t'i shohim pastaj do të marrim  konkluzion për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Spasovski: Së pari t'i shohim pastaj do të marrim konkluzion për ndryshimet ligjore për riorganizimin e ministrive

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Deputeti i LSDM-së, Oliver Spasovski në n...

Edhe Venko Filipçe hyn në garë për lider të ri të LSDM-së

Edhe Venko Filipçe hyn në garë për lider të ri të LSDM-së

Shkup, 3 qershor 2024 (MIA) - Ish ministri i Shëndetësisë dhe depu...

Despotovski: LSDM-së i duhet lider, jo treg

Despotovski: LSDM-së i duhet lider, jo treg

Shkup, 2 qershor 2024 (MIA) - Në interes të sigurimit të procedurës transparente për zgjedhjen e kry...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR