• e hënë, 15 korrik 2024
LSDM dhe ish drejtori i ZZHTI-së me reagime pas publikimit të Mickoskit për investimin e kompanisë

LSDM dhe ish drejtori i ZZHTI-së me reagime pas publikimit të Mickoskit për investimin e kompanisë "Vabtek"

Shkup, 9 korrik 2024 (MIA) - Hristijan Mickoski dhe VMRO-DPMNE-ja vazhdojnë pa turp ta manipulo...

Filipçe në koordinimin e parë me grupin e deputetëve të LSDM-së

Filipçe në koordinimin e parë me grupin e deputetëve të LSDM-së

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i LSDM-së Venko Filipçe sot e ka mbajtur takimin e parë dhe ko...

Filipçe e mori funksionin e kryetarit të LSDM-së, paralajmëroi proces të reformave dhe bashkimit

Filipçe e mori funksionin e kryetarit të LSDM-së, paralajmëroi proces të reformave dhe bashkimit

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - Venko Filipçe e mori funksionin e kry...

LSDM: Socialdemokratët e vërtetë nuk do t'i pranojnë thirrjet e patriotëve të rrejshëm nga ZNAM

LSDM: Socialdemokratët e vërtetë nuk do t'i pranojnë thirrjet e patriotëve të rrejshëm nga ZNAM

Shkup, 3 korrik 2024 (MIA) - LSDM sot përmes kumtesës reagoi ndaj konferencës së djeshme për sh...

Petrovska do të flasë me zë për problemet në LSDM, Filipçe i gatshëm të durojë kritika dhe të formojë një platformë të gjerë

Petrovska do të flasë me zë për problemet në LSDM, Filipçe i gatshëm të durojë kritika dhe të formojë një platformë të gjerë

Shkup, 2 korrik 2024 (MIA) - Nuk do të pranoj asnjë pozitë në LSDM, por...

Mickoski i uroi Filipçes punë të suksesshme, nga LSDM-ja pret që të jetë opozitë konstruktive

Mickoski i uroi Filipçes punë të suksesshme, nga LSDM-ja pret që të jetë opozitë konstruktive

 Shkup, 1 korrik 2024 (MIA) - Z. Filipçes i uroj...

Filipçe: Do t'ia kthejmë dinjitetin partisë, vijon periudhë e riorganizimit, reformës dhe ripërtëritjes së LSDM-së

Filipçe: Do t'ia kthejmë dinjitetin partisë, vijon periudhë e riorganizimit, reformës dhe ripërtëritjes së LSDM-së

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Venko Filipçe është kryetar i ri i LSDM-së në zgjedhjet e sotme të ja...

Venko Filipçe zgjidhet kryetar i ri i LSDM-së

Venko Filipçe zgjidhet kryetar i ri i LSDM-së

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Venko Filipçe është zgjedhur kryetar i ri i LSDM-së në zgjedhjet e so...

Deri në orën 14 në zgjedhjet për lider të ri të LSDM-së kanë votuar 28,61 për qind e votuesve të regjistruar

Deri në orën 14 në zgjedhjet për lider të ri të LSDM-së kanë votuar 28,61 për qind e votuesve të regjistruar

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) – LSDM-ja sot në zgjedhjet e jashtëzakonshme brendapartiake zgjedh lide...

Despotovski: Një numër i madh i anëtarëve të LSDM-së janë pamundësuar të votojnë, të gjitha këto raste evidentohen

Despotovski: Një numër i madh i anëtarëve të LSDM-së janë pamundësuar të votojnë, të gjitha këto raste evidentohen

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - Kandidati për lider të ri të LSDM-së, Jovan Despotovski sot pas votim...

Filipçe: I gjithë procesi i votimit në zgjedhjet e brendshme për kryetar të LSDM-së zhvillohet qetë dhe në frymë pozitive

Filipçe: I gjithë procesi i votimit në zgjedhjet e brendshme për kryetar të LSDM-së zhvillohet qetë dhe në frymë pozitive

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - I gjithë procesi i votimit në zgjedhjet e brendshme partiake për krye...

LSDM zgjedh lider të ri të partisë

LSDM zgjedh lider të ri të partisë

Shkup, 30 qershor 2024 (MIA) - LSDM-ja sot në zgjedhjet e jashtëzakonshme brenda partisë do të zgjed...

Petrovska tërheq kandidaturën për kryetar të LSDM-së

Petrovska tërheq kandidaturën për kryetar të LSDM-së

Shkup, 29 qershor 2024 (MIA) - Kandidatja për kryetare të LSDM-së, Sllavjanka Petrovska tërhiqet nga...

LSDM-ja nesër zgjedh lider të ri të partisë

LSDM-ja nesër zgjedh lider të ri të partisë

Shkup, 29 qershor 2024 (MIA) - LSDM-ja nesër në zgjedhjet e brendshme do të zgjedhë mes një prej kat...

Spasovski: Propozimi për Qeverinë e re është pa plan në ekonomi dhe qëllimet strategjike

Spasovski: Propozimi për Qeverinë e re është pa plan në ekonomi dhe qëllimet strategjike

Shkup, 18 qershor 2024 (MIA) - Koordinatori i Grupit Parlamentar të LSDM-së, Oliver Spasovski, konsi...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR