• e shtunë, 15 qershor 2024
Shporta sindikale minimale për prill është 60.212 denarë, rritet për 1.214 denarë në krahasim me marsin

Shporta sindikale minimale për prill është 60.212 denarë, rritet për 1.214 denarë në krahasim me marsin

Shkup, 23 prill 2024 (MIA) - Shporta sindikale minimale për prillin arrin në 60.212 denarë dhe është...

Taravari nga Struga premtoi rritjen e pagës minimale deri në 800 euro

Taravari nga Struga premtoi rritjen e pagës minimale deri në 800 euro

Strugë, 18 prill 2024 (MIA) - Luftën kundër migracionit me rritjen e pagës minimale prej 800 eu...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR