• e shtunë, 15 qershor 2024
Funksionaliteti i qendrave hetimore në fokus në takimin punues të hetuesve nga PTHP NKOK dhe prokuroritë publike në Shkup, Kumanovë dhe Tetovë

Funksionaliteti i qendrave hetimore në fokus në takimin punues të hetuesve nga PTHP NKOK dhe prokuroritë publike në Shkup, Kumanovë dhe Tetovë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Funksionaliteti i qendrave hetimore, përvojat nga puna e deritanishme d...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR