• e shtunë, 22 qershor 2024
Toshkovski për vizitë në QR Jug, NJPB Gjevgjeli dhe SP për kontrolle kufitare dhe mbikëqyrje kufitare Bogorodicë

Toshkovski për vizitë në QR Jug, NJPB Gjevgjeli dhe SP për kontrolle kufitare dhe mbikëqyrje kufitare Bogorodicë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot realiz...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR