• e enjte, 25 korrik 2024
Përfundoi dita e parë e debatit për Ribalancin e buxhetit, mbledhja vazhdon nesër

Përfundoi dita e parë e debatit për Ribalancin e buxhetit, mbledhja vazhdon nesër

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Me akuza të ndërsjellta se në kohën e kujt janë shpenzuar më shum...

Ribalanci i buxhetit para anëtarëve të Komisionit për financim, reagojnë sindikatat për marrëveshjet kolektive

Ribalanci i buxhetit para anëtarëve të Komisionit për financim, reagojnë sindikatat për marrëveshjet kolektive

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Ribalancimi i Buxhetit sot duhet të jetë në rend dite të Komisionit pa...

Seancë e Komisionit të Kuvendit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve

Seancë e Komisionit të Kuvendit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve

Shkup, 25 korrik 2024 (MIA) - Komisioni i Kuvendit për çështje të zgjedhjeve dhe emërimeve sot...

Kuvendi e verifikoi mandatin e deputetes Biserka Zllatevska

Kuvendi e verifikoi mandatin e deputetes Biserka Zllatevska

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Kuvendi në kuadër të mbledhjes së sotme të 11-të njëzëri me 86 vota "p...

Gashi realizoi në Kuvend takim me zëvendësministrin e Çështjeve islame të Arabisë Saudite

Gashi realizoi në Kuvend takim me zëvendësministrin e Çështjeve islame të Arabisë Saudite

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA)- Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi, realizoi takim me Avad Al Anzij Bin S...

Seanca të komisioneve të Kuvendit për sistem politik, për mbrojtje dhe siguri dhe Komisonit ligjdhënës - juridik

Seanca të komisioneve të Kuvendit për sistem politik, për mbrojtje dhe siguri dhe Komisonit ligjdhënës - juridik

Shkup, 22 korrik 2024 (MIA) - Në Kuvendin e Republikës së Maqedonisë së Veriut sot seanca do të...

Gashi në takim me përfaqësuesit e Zyres së DCAF-it në Shkup

Gashi në takim me përfaqësuesit e Zyres së DCAF-it në Shkup

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Kuvendit, Afrim Gashi realizoi takim me Vllado Gjerdovskin...

Kuvendi e caktoi seancën për zëvendësministra për më 23 korrik

Kuvendi e caktoi seancën për zëvendësministra për më 23 korrik

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Kuvendi e ka caktuar seancën për zëv...

Qeveria dorëzon propozimet për zëvendësministrat në Kuvend

Qeveria dorëzon propozimet për zëvendësministrat në Kuvend

Shkup, 17 korrik 2024 (MIA) - Qeveria e Republikës së Maqedonisë së Veriut propozoi në Kuvend zëvend...

Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Lloga: Mbështetje për aktivitetin e sotshëm në Kuvendin e RMV-së në përvjetorin e Srebrenicës

Shkup, 12 korrik 2024 Polemikat rreth simbolikës fetare në hapësirat publike dhe institucion...

Raporte vjetore për vitin 2023 për disa institucione para Komisionit parlamentar për sistem politik

Raporte vjetore për vitin 2023 për disa institucione para Komisionit parlamentar për sistem politik

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Në Kuvend sot do të vazhdojë seanca e Komisionit për sistem politik dh...

Në Kuvend shënimi i 11 Korrikut - Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë

Në Kuvend shënimi i 11 Korrikut - Ditës Ndërkombëtare të Përkujtimit të Gjenocidit në Srebrenicë

Shkup, 12 korrik 2024 (MIA) - Në Kuvend sot do të shënohet 11 Korriku - Dita Ndërkombëtare e Përkujt...

Kuvendi miratoi dhjetë propozim-ligje me të cilat rregullohen kompetencat e Ministrisë së Energjetikës

Kuvendi miratoi dhjetë propozim-ligje me të cilat rregullohen kompetencat e Ministrisë së Energjetikës

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Punë më e shpejtë më racionale dhe më optimizuese të Ministrisë s...

Komisioni kuvendor për çështje ekonomike mbështeti dhjetë propozim-ligje me të cilat rregullohen kompetencat e Ministrisë së Energjetikës

Komisioni kuvendor për çështje ekonomike mbështeti dhjetë propozim-ligje me të cilat rregullohen kompetencat e Ministrisë së Energjetikës

Shkup, 11 korrik 2024 (MIA) - Komisioni kuvendor për çështje ekonomike, punë dhe politikë energ...

Kuvendi në seancë do të prononcohet për nevojën për miratimin e disa ligjeve me procedurë të shkurtuar

Kuvendi në seancë do të prononcohet për nevojën për miratimin e disa ligjeve me procedurë të shkurtuar

Shkup, 10 korrik 2024 (MIA) - Kuvendi sot duhet ta fillojë seancën e 10-të, ku në rend të ditës...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR