• e shtunë, 22 qershor 2024
Shoferi që ka shkelur fëmijën në

Shoferi që ka shkelur fëmijën në "Rrugën e plastikave" u dënua me dënim me burg në kohëzgjatje prej dy vjet e tre muaj

Shkup, 15 nëntor (MIA) - Dënim me burg në kohëzgjatje prej dy vjet e tre muaj shqiptoi gjyqtarj...

Kovaçevski: PP të reagojë për ndërtimin pa leje në rrugën e

Kovaçevski: PP të reagojë për ndërtimin pa leje në rrugën e "Pllastikave", popullit i ka ardhur në majë të hundës nga krimi dhe anashkalimi i ligjeve

Shkup, 4 shtator 2023 (MIA) - Kryeministri Dimitar Kovaçevski sot publikisht i bëri thirrje Prokuror...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR