• e mërkurë, 12 qershor 2024

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me kris Pavllovski, drejtor i Rambl

Takim i presidentes Siljanovska Davkova me kris Pavllovski, drejtor i Rambl

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Presidentja Gordana Siljanovska Davkova realizoi tkaim me Kris Pavllovski, drejtor i kompanisë kryesore botërore për platforma digjitale, Rambl, i cili ndodhet për vizitë në vendin tonë në kuadër të konferencës Maqedonia 2025.

Në tkaim, siç kumtoi kabineti i presidentes, Pavllovski e prezantoi punën e Rambl, kompani e cila qëndron lartë në inndeksin Nazdak në bursën e Nju-Jorkut, me video platformën e vetë të etabluar dhe është në ngritje në veprimtarinë e zhvillimit të infrastrukturës digjitale dhe shërbimeve kllaud.

Si sipërmarrës kryesor me prejardhje maqedonase, Pavllovski shprehi mendime për gjendjen në sektorin digjital, për trendet dhe perspektivat të cilat mund të shfrytëzohen.

Presidentja Siljanovska Davkova e informoi Pavllovskin për nismën e saj për zhvillim të bashkëpunimit me diasporën e vendit, m qëllim që maksimalisht të shfrytëzohen të gjitha mundësinë për zhvillim ekonomik të vendit. ab/

Foto: Kabineti i presidentes

QËNDRONI TË LIDHUR