• e hënë, 10 qershor 2024

Në Tetovë regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të shënimit të ditës së NATO-s

Në Tetovë regjim i posaçëm i komunikacionit për shkak të shënimit të ditës së NATO-s

Tetovë, 17 mars 2024 (MIA) - SPB Tetovë kumtoi se sot nga ora 09:00 deri në 17:00 në qytet do të ketë regjim të posaçëm të qarkullimit për shkak të shënimit të Ditës së NATO-s dhe katër viteve të anëtarësimit të plotë të Republikës së Maqedonisë së Veriut në Aleancë. Në sheshin e qytetit në Tetovë do të organizohet një ngjarje nga Ministria e Mbrojtjes

Me rastin e 17 Marsit, Ditës së NATO-s dhe katër viteve të anëtarësimit të plotë të Republikës së Maqedonisë së Veriut në këtë organizatë, në sheshin e qytetit në Tetovë do të mbahet fjalim tekniko-taktik, bartës i të cilit është Ministria e Mbrojtjes. Me qëllim që fjalimi tekniko-taktik dhe komunikacioni të zhvillohet pa probleme dhe siguri në zonën qendrore të qytetit, SPB Tetovë do të vendosë një regjim të posaçëm të komunikacionit nga ora 9 deri në 17:00. Zhvillimi i komunikacionit në këto rrugë do të rregullohet nga zyrtarët policorë, ndërsa apelohet shoferët në tërësi të respektojnë urdhrat dhe udhëzimet e tyre dhe të kenë durim dhe mirëkuptim për ndryshimet në regjimin e komunikacionit", njoftojnë nga SPB Tetovë.

Gjatë kësaj periudhe do të lejohet lëvizja e automjeteve përgjatë rrugës "Ilindenska" deri te rrethrrotullimi me rrugën "Marshal Tito", përgjatë rrugës "Todor Tsipovski-Merjan" deri në kryqëzimin me rrugën "Strasho Pinxhur", përgjatë rrugës "Strasho Pinxhur" deri në kryqëzimin me rrugën "Nikola Tesla" dhe përgjatë rrugës "Marshal Tito" deri në kryqëzimin me rrugën "Jane Sandanski". ls/

Foto: Arkivi i MIA-s

 

QËNDRONI TË LIDHUR