• e premte, 19 korrik 2024

Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

Në QMK deklarata për mediat pas takimit për rrezikun nga muri gjysmë i shembur në Qendrën Klinike

 Shkup, 17 qershor 2024 (MIA) - Deklarata për media pas takimit koordinues për rrezikun e murit gjysmë të shembur në Qendrën Klinike në Qendrën për Menaxhim me Kriza. Në takim ishin të ftuar përfaqësues të Ministrisë së Shëndetësisë, Qytetit të Shkupit dhe Komunës Qendër.

 

Foto: Arkivi i MIA-s

 

 

QËNDRONI TË LIDHUR