• e shtunë, 08 qershor 2024

Në ndërprerje qarkullimi në rrugën Shtip – Koçani shkaku i një aksidenti

Në ndërprerje qarkullimi në rrugën Shtip – Koçani shkaku i një aksidenti

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Për shkak të një aksidenti rrugor, sot nga ora 07:40 qarkullimi në autostradën Shtip - Koçani është në ndërprerje, kumton LAMM.

Qarkullimi në rrugët shtetërore zhvillohet pa ndërprerje, kryesisht në rrugë të thata. Intensiteti i qarkullimit në drejtimet rrugore jashtë zonave urbane është mesatar. Në vendkalimet kufitare nga ana jonë nuk ka vonesa të gjata për hyrje dhe dalje nga vendi. 

Foto: arkivi i MIA-s

QËNDRONI TË LIDHUR