• e shtunë, 13 korrik 2024

Bollt u operua me sukses

Bollt u operua me sukses

Londër, 17 qershor 2024 (MIA) - Medalisti i tetëfisht olimpik në sprint dhe njeriu më i shpejtë në planet Usein Bolt ka kaluar operacion me sukses në Tendinën e Akilit. 

Xhamajkani u lëndua gjatë një ndeshjeje humanitare të futbollit në "Stemford Brixh" në Londër.

Lëndimin Bollt e mori në gjysmën e dytë të ndeshjes mes përfaqësueses së Anglisë dhe përfaqësueses botërore (6:3).

Ai nuk mundi ta përfundojë ndeshjen dhe ishte nxjerrë nga tereni me barelë. fc/

Fotografia: Fejsbuk

QËNDRONI TË LIDHUR