• e shtunë, 18 maj 2024

BDI: Mbylljen e lojërave të fatit Taravari ta nis nga Çairi, Mexhiti kundërshtoi Ligjin 

BDI: Mbylljen e lojërave të fatit Taravari ta nis nga Çairi, Mexhiti kundërshtoi Ligjin 

17 prill 2024

Kandidati për president i opozitës, Arben Taravari, ka nis të tallet me qytetarët, ndërsa premton diçka kundër të cilës janë shprehur partnerët e tij të koalicionit.

Ditë më parë, Taravari tha se "koalicioni opozitar menjëherë do të ndalojmë bixhozin plotësisht në Maqedoni". 

Bashkimi Demokratik për Integrim dhe Fronti Evropian e përkujton Taravarin se, ata që bllokuan Ligjin për lojërat e fatit në Komisionet parlamentare dhe pastaj nuk votuan në Parlament, janë pikërisht deputetët e opozitës, të cilët bashkë me padronët e tyre, VMRO-në dhe Levicën, e bojkotuan seancën parlamentare.  

Njëkohësisht, i kërkojmë Taravarit që, nëse e ka përnjëmend mbylljen e bixhozit, të nis me kazinotë dhe bastoret në Komunën e Çairit, konkretisht te stadiumi i Çairit, nga ku partneri i tij i koalicionit merr qira të majme. 

BDI dhe Fronti Evropian siguron qytetarët se që në fillim të mandatit të ardhshëm, do të miratohet Ligji dhe objektet e lojërave të fatit do të dislokohen nga objektet publike.

____________________________________________________________________________________________________________________

MIA këto tekste i publikon në formën integrale dhe origjinale dhe nuk mban përgjegjësi për përmbajtjen e tyre dhe as për mangësitë eventuale drejtshkrimore apo gabimet e shtypit.

Foto: MIA

QËNDRONI TË LIDHUR