• e shtunë, 15 qershor 2024
Qeveria e re deri më 20 qershor, bëhen të ditur disa nga emrat e ministrave

Qeveria e re deri më 20 qershor, bëhen të ditur disa nga emrat e ministrave

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Qeveria e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN dhe ZNAM pritet t...

Mexhiti: Qeveria e re do të formohet më 19 apo 20 qershor

Mexhiti: Qeveria e re do të formohet më 19 apo 20 qershor

Shkup, 10 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes demokratike, e cila është pjesë e Koaliciont...

Ganiu: SÇE shndërrohet në Ministri, për vendet e drejtorëve do të informojmë kur të përfundojmë

Ganiu: SÇE shndërrohet në Ministri, për vendet e drejtorëve do të informojmë kur të përfundojmë

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Komunës së Çairit dhe anëtar i ekipit punues për negoc...

VLEN: Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e

VLEN: Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e "Ujqërve" në ARM nga ana e kolegëve të tij maqedonas, është kambanë alarmi

Shkup, 6 qershor 2024 Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e "Ujqërve" në ARM...

VLEN: Mirë është që Fronti Evropian e kuptoi që është opozitë, VLEN do të përfaqësojë me dinjitet të gjithë shqiptarët

VLEN: Mirë është që Fronti Evropian e kuptoi që është opozitë, VLEN do të përfaqësojë me dinjitet të gjithë shqiptarët

Shkup, 1 qershor 2024 Ziadin Sela po përpiqet të ndërtojë alibi përpara njerëzve të vet, se p...

Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 ministri në qeveri

Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 ministri në qeveri

Shkup, 1 qershor 2024 Përgjatë këtyre tre dekadave shqiptarët në RMV kanë drejtuar më së paku...

Në fazën përfundimtare bisedimet për qeverinë e re, nuk zbulohen emrat e ministrave

Në fazën përfundimtare bisedimet për qeverinë e re, nuk zbulohen emrat e ministrave

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Po zgjasin bisedimet për pjesëmarrje në qeverinë e re ndërmjet VMRO-DPMNE...

Mexhiti: Tre- katër deputetë nga

Mexhiti: Tre- katër deputetë nga "Fronti Evropian" do të kalojnë te "VLEN"-i

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Lideri i Lëvizjes Demokratike, parti e cila është pjesë e koalicionit "VL...

VLEN: Më 22 maj foli sovrani, BDI dështoi në deformimin e vullnetit shqiptar

VLEN: Më 22 maj foli sovrani, BDI dështoi në deformimin e vullnetit shqiptar

Shkup, 30 maj 2024 Institucionet si KSHZ dhe Gjykata Administrative, konstatuan se më 8 maj,...

Taravari: Koalicioni VLEN është garanca më e mirë se do të vazhdojë rruga evropiane

Taravari: Koalicioni VLEN është garanca më e mirë se do të vazhdojë rruga evropiane

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Koalicioni VLEN, sipas Arben Taravarit, është garanca më e mirë për...

VLEN: BDI në të njëjtën vijë me LEVICËN, së bashku nuk përkrahën zgjedhjen e Afrim Gashit për kryetar të Kuvendit

VLEN: BDI në të njëjtën vijë me LEVICËN, së bashku nuk përkrahën zgjedhjen e Afrim Gashit për kryetar të Kuvendit

Shkup, 28 maj 2024  Shprehim keqardhjen që BDI-ja sot e ko...

Alternativa: Grupet punuese të VLEN-it dhe VMRO-DPMNE-së kanë arritur marrëveshje që për kryetar të Parlamentit të propozohet Afrim Gashi

Alternativa: Grupet punuese të VLEN-it dhe VMRO-DPMNE-së kanë arritur marrëveshje që për kryetar të Parlamentit të propozohet Afrim Gashi

Shkup, 28 maj  Grupet punuese të VLEN-it, si përfaqësues legjitim i shqiptarëve dhe VMR...

Përfundojnë bisedimet për Qeverinë e re,  bëhet e ditur ndarja e ministrive

Përfundojnë bisedimet për Qeverinë e re, bëhet e ditur ndarja e ministrive

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Përbërja e qeverisë së re është para marrëveshjes përfundimtare. Sipas in...

Bisedimet e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazën e avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me VLEN dhe ZNAM

Bisedimet e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazën e avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me VLEN dhe ZNAM

Shkup, 26 maj 2024 (MIA) - Bisedimet me partnerët e koalicionit për Qeverinë e ardhshme janë në fazë...

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Koalicioni “Fronti Evropian” parashtron ankesë në KSHZ për rivotimin në Zhelinë

Shkup, 25 maj 2024 (MIA) - Koalicioni "Fronti Evropian" ka dorëzuar ankesë në Komisionin Shtetëror t...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR