• e shtunë, 22 qershor 2024
Rusia dhe Ukraina arritën marrëveshje për këmbim të fëmijëve të ndarë nga familjet e tyre

Rusia dhe Ukraina arritën marrëveshje për këmbim të fëmijëve të ndarë nga familjet e tyre

Moskë, 24 prill 2024 (MIA) - Komisarja ruse për të drejtat e fëmijëve Marija Lavova-Bellova dek...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR