• e hënë, 15 korrik 2024
Nikolloski në Kotor: Lehtësimi i tregtisë me BE-në dhe pagesa më të thjeshta na çojnë drejt tregut të përbashkët evropian

Nikolloski në Kotor: Lehtësimi i tregtisë me BE-në dhe pagesa më të thjeshta na çojnë drejt tregut të përbashkët evropian

Shkup, 15 maj 2024 (MIA)- Lehtësimi i tregtisë ndërmjet vendeve të Ballkanit Perëndimor dhe Bashkimi...

Nikolloski nga Podgorica: Anëtarësimi i plotfuqishëm në BE, rruga më e shpejtë përmes përafrimit ekonomik

Nikolloski nga Podgorica: Anëtarësimi i plotfuqishëm në BE, rruga më e shpejtë përmes përafrimit ekonomik

Shkup, 26 prill 2024 (MIA)-  Përafrimi ekonomik i vendeve të Ballkanit Perëndimor me BE-në ësht...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR