• e hënë, 17 qershor 2024
Do të punoj për bashkim kombëtar maqedonas, porositi mandatari Mickoski

Do të punoj për bashkim kombëtar maqedonas, porositi mandatari Mickoski

Veles, 17 qershor 2024 (MIA) - Lideri i VMRO-DPMNE-së dhe mandatar për formimin e Qeverisë, Hristija...

Qeveria e re deri më 20 qershor, bëhen të ditur disa nga emrat e ministrave

Qeveria e re deri më 20 qershor, bëhen të ditur disa nga emrat e ministrave

Shkup, 11 qershor 2024 (MIA) - Qeveria e re mes VMRO-DPMNE-së dhe koalicionit VLEN dhe ZNAM pritet t...

Mexhiti: Qeveria e re do të formohet më 19 apo 20 qershor

Mexhiti: Qeveria e re do të formohet më 19 apo 20 qershor

Shkup, 10 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes demokratike, e cila është pjesë e Koaliciont...

Ganiu: SÇE shndërrohet në Ministri, për vendet e drejtorëve do të informojmë kur të përfundojmë

Ganiu: SÇE shndërrohet në Ministri, për vendet e drejtorëve do të informojmë kur të përfundojmë

Shkup, 6 qershor 2024 (MIA) - Kryetari i Komunës së Çairit dhe anëtar i ekipit punues për negoc...

VLEN: Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e

VLEN: Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e "Ujqërve" në ARM nga ana e kolegëve të tij maqedonas, është kambanë alarmi

Shkup, 6 qershor 2024 Rrahja brutale e kandidatit shqiptar në Batalionin e "Ujqërve" në ARM...

VLEN: Mirë është që Fronti Evropian e kuptoi që është opozitë, VLEN do të përfaqësojë me dinjitet të gjithë shqiptarët

VLEN: Mirë është që Fronti Evropian e kuptoi që është opozitë, VLEN do të përfaqësojë me dinjitet të gjithë shqiptarët

Shkup, 1 qershor 2024 Ziadin Sela po përpiqet të ndërtojë alibi përpara njerëzve të vet, se p...

Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 ministri në qeveri

Aleanca për Shqiptarët: Për herë të parë shqiptarët me vetëm 4 ministri në qeveri

Shkup, 1 qershor 2024 Përgjatë këtyre tre dekadave shqiptarët në RMV kanë drejtuar më së paku...

Në fazën përfundimtare bisedimet për qeverinë e re, nuk zbulohen emrat e ministrave

Në fazën përfundimtare bisedimet për qeverinë e re, nuk zbulohen emrat e ministrave

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Po zgjasin bisedimet për pjesëmarrje në qeverinë e re ndërmjet VMRO-DPMNE...

Mexhiti: Tre- katër deputetë nga

Mexhiti: Tre- katër deputetë nga "Fronti Evropian" do të kalojnë te "VLEN"-i

Shkup, 30 maj 2024 (MIA) - Lideri i Lëvizjes Demokratike, parti e cila është pjesë e koalicionit "VL...

VLEN: Më 22 maj foli sovrani, BDI dështoi në deformimin e vullnetit shqiptar

VLEN: Më 22 maj foli sovrani, BDI dështoi në deformimin e vullnetit shqiptar

Shkup, 30 maj 2024 Institucionet si KSHZ dhe Gjykata Administrative, konstatuan se më 8 maj,...

Taravari: Koalicioni VLEN është garanca më e mirë se do të vazhdojë rruga evropiane

Taravari: Koalicioni VLEN është garanca më e mirë se do të vazhdojë rruga evropiane

Shkup, 28 maj 2024 (MIA) - Koalicioni VLEN, sipas Arben Taravarit, është garanca më e mirë për...

VLEN: BDI në të njëjtën vijë me LEVICËN, së bashku nuk përkrahën zgjedhjen e Afrim Gashit për kryetar të Kuvendit

VLEN: BDI në të njëjtën vijë me LEVICËN, së bashku nuk përkrahën zgjedhjen e Afrim Gashit për kryetar të Kuvendit

Shkup, 28 maj 2024  Shprehim keqardhjen që BDI-ja sot e ko...

Alternativa: Grupet punuese të VLEN-it dhe VMRO-DPMNE-së kanë arritur marrëveshje që për kryetar të Parlamentit të propozohet Afrim Gashi

Alternativa: Grupet punuese të VLEN-it dhe VMRO-DPMNE-së kanë arritur marrëveshje që për kryetar të Parlamentit të propozohet Afrim Gashi

Shkup, 28 maj  Grupet punuese të VLEN-it, si përfaqësues legjitim i shqiptarëve dhe VMR...

Përfundojnë bisedimet për Qeverinë e re,  bëhet e ditur ndarja e ministrive

Përfundojnë bisedimet për Qeverinë e re, bëhet e ditur ndarja e ministrive

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Përbërja e qeverisë së re është para marrëveshjes përfundimtare. Sipas in...

Bisedimet e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazën e avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me VLEN dhe ZNAM

Bisedimet e partnerëve të koalicionit për Qeverinë e ardhshme në fazën e avancuar, takime të VMRO-DPMNE-së me VLEN dhe ZNAM

Shkup, 26 maj 2024 (MIA) - Bisedimet me partnerët e koalicionit për Qeverinë e ardhshme janë në fazë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR