• e hënë, 17 qershor 2024
Përfundoi mandati i Toshkovskit, Bushi e ndërmerr funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme deri në zgjedhjen e qeverisë së re

Përfundoi mandati i Toshkovskit, Bushi e ndërmerr funksionin e ministrit të Punëve të Brendshme deri në zgjedhjen e qeverisë së re

Shkup, 31 maj 2024 (MIA) - Me Ministrinë e Punëve të Brendshme prej sot do të udhëheqë Nazim Bushi,...

Toshkovski në vizitë të Sektorit për Kriminalitet Kompjuterik dhe të Departamentit për Kundërvajtje

Toshkovski në vizitë të Sektorit për Kriminalitet Kompjuterik dhe të Departamentit për Kundërvajtje

Shkup, 21 maj 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, sot realizoi vizita pun...

Ministri Toshkovski në vizitë të sistemit për video mbikqyrje të rrugëve “Qyteti i sigurt”

Ministri Toshkovski në vizitë të sistemit për video mbikqyrje të rrugëve “Qyteti i sigurt”

Shkup, 20 maj 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ka realizuar takim p...

Toshkovski: Është privuar nga liria një analist i lartë në SPB Shkup, është kapur me mbi 10 mijë euro nga mashtrimi i kryer

Toshkovski: Është privuar nga liria një analist i lartë në SPB Shkup, është kapur me mbi 10 mijë euro nga mashtrimi i kryer

Shkup, 18 maj 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot në mëngj...

Toshkovski për vizitë tek Departamenti i njësive të aviacionit të MPB-së

Toshkovski për vizitë tek Departamenti i njësive të aviacionit të MPB-së

Shkup, 17 maj 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, sot ka qëndruar në një...

Toshkovski - Davkova: Do të ndërtojmë shoqëri ku parim bazë do të jetë sundimi i ligjit

Toshkovski - Davkova: Do të ndërtojmë shoqëri ku parim bazë do të jetë sundimi i ligjit

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot në vilën Vodno është...

Toshkovski në vizitë të skuadrës operative

Toshkovski në vizitë të skuadrës operative "Kafazi" dhe Qendrës Rajonale për Çështje Kufitare Veri

Shkup, 16 maj 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski, në kuadër të aktivitete...

MPB me informacione për parregullsi të regjistruara në heshtjen parazgjedhore

MPB me informacione për parregullsi të regjistruara në heshtjen parazgjedhore

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Parregullsi në lidhje me heshtjen parazgjedho...

Toshkovski për fillim e ditës zgjedhore: Gjendja e sigurisë është stabile, MPB-ja vepron në përputhje me kompetencat

Toshkovski për fillim e ditës zgjedhore: Gjendja e sigurisë është stabile, MPB-ja vepron në përputhje me kompetencat

Shkup, 8 maj 2024 (MIA) - Dita e sotme, nga aspekti i gjendjes së sigur...

Toshkovski: Palevski do të ekstradohet sa më shpejt të jetë e mundur

Toshkovski: Palevski do të ekstradohet sa më shpejt të jetë e mundur

Shkup, 30 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot pasdite deklaroi s...

U promovua gjenerata e re e nëpunësve policorë

U promovua gjenerata e re e nëpunësve policorë

Shkup, 27 prill 2024 (MIA) - Në Qendrën e Trajnimit në Idrizovë sot u mbajt promovimi solemn i nëpun...

Toshkovski për vizitë në NjPB Qendër dhe Bit Pazar

Toshkovski për vizitë në NjPB Qendër dhe Bit Pazar

Shkup, 25 prill 2024 (MIA)- Ministri i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ka realizuar vizitë...

Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Ministri Toshkovski për vizitë të DPB Kërçovë dhe departamenteve të policisë në Zajaz dhe Osllomej

Kërçovë, 18 prill 2024 (MIA) - Ministri i Punëve të Brendshme Pançe Toshkovski sot ishte për vi...

Toshkovski për vizitë në QR Jug, NJPB Gjevgjeli dhe SP për kontrolle kufitare dhe mbikëqyrje kufitare Bogorodicë

Toshkovski për vizitë në QR Jug, NJPB Gjevgjeli dhe SP për kontrolle kufitare dhe mbikëqyrje kufitare Bogorodicë

Shkup, 17 prill 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot realiz...

Toshkovski: Vendosja e kuadrit në Departamentin për Asgjësimin e Krimit të Organizuar të bëhet sipas sistemit të meritokracisë

Toshkovski: Vendosja e kuadrit në Departamentin për Asgjësimin e Krimit të Organizuar të bëhet sipas sistemit të meritokracisë

Shkup, 16 prill 2024 (MIA) - Ministri teknik i Punëve të Brendshme, Pançe Toshkovski sot ka vizituar...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR