• e mërkurë, 24 korrik 2024
Në vitin 2022 rreth gjysma e eksporteve dhe importeve të përgjithshme është bërë nga 50 ndërmarrjet kryesore

Në vitin 2022 rreth gjysma e eksporteve dhe importeve të përgjithshme është bërë nga 50 ndërmarrjet kryesore

 Shkup, 29 maj 2024 (MIA) -  Më shumë se 90 për qind nga këmbimi i përgjithshëm i mallrave...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR