• e hënë, 15 korrik 2024
Ditë e hapur e Armatës me rastin e katër viteve të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të formimit të Aleancës

Ditë e hapur e Armatës me rastin e katër viteve të anëtarësimit në NATO dhe 75 vjetorit të formimit të Aleancës

Shkup, 17 mars 2024 (MIA) - Ministria e Mbrojtjes dhe Armata e Republikës së Maqedonisë së Veriut në...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR