• e mërkurë, 24 korrik 2024
Mickoski: Davkova ka më shumë vota së bashku se dy kandidatët e pushtetit, Pendarovski dhe Osmani

Mickoski: Davkova ka më shumë vota së bashku se dy kandidatët e pushtetit, Pendarovski dhe Osmani

 Shkup, 28 prill 2024 (MIA) - Populli tha, koalicionin e ardhshëm në Maqedoni do ta udhëheqë VM...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR