• e shtunë, 15 qershor 2024
Maxhovski për MIA-n: Ndryshime ligjore për menaxherët e përkohshëm në ndërtesa për banim cilësor dhe të rregulluar  

Maxhovski për MIA-n: Ndryshime ligjore për menaxherët e përkohshëm në ndërtesa për banim cilësor dhe të rregulluar  

Shkup, 5 gusht 2023 (MIA) - Ndryshimet ligjore do të lejojnë emërimin e një menaxheri të përkohshëm...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR