• e enjte, 25 korrik 2024
Bordi ekzekutiv i LSDM-së duhet të përcaktojë afatet për zgjedhjet e brendshme partiake për kryesinë e re dhe për kongresin e përgjegjshëm

Bordi ekzekutiv i LSDM-së duhet të përcaktojë afatet për zgjedhjet e brendshme partiake për kryesinë e re dhe për kongresin e përgjegjshëm

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Në selinë e LSDM-së në Bihaçka është duke vazhduar seanca e Bordit Ekzeku...

Seancë e Bordit Ekzekutiv të LSDM-së për zgjedhjet e parakohshme brenda partisë për kryesinë e re

Seancë e Bordit Ekzekutiv të LSDM-së për zgjedhjet e parakohshme brenda partisë për kryesinë e re

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Në LSDM në vijim është vazhdimi i seancës së...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR