• e mërkurë, 24 korrik 2024
Koalicioni VLEN:  Kandidatët tanë për zëvendësministra në Qeveri janë të përgatitur për të sjellë ndryshime të prekshme dhe pozitive

Koalicioni VLEN: Kandidatët tanë për zëvendësministra në Qeveri janë të përgatitur për të sjellë ndryshime të prekshme dhe pozitive

Shkup, 23 korrik 2024 (MIA) - Koalicioni VLEN njoftoi se kandidatët e tij për zëvendësministra në si...

Themelohet organ i përbashkët i koalicionit VLEN

Themelohet organ i përbashkët i koalicionit VLEN

Shkup, 22 korrik 2024 Siç njoftuam, me vendim të Trupit Koordinues Politik të VLEN-it sot ës...

VLEN: Uniteti është çelësi i suksesit tonë, bashkë arrijmë qëllimin

VLEN: Uniteti është çelësi i suksesit tonë, bashkë arrijmë qëllimin

Shkup, 21 korrik 2024  Koalicioni VLEN thekson unitetin dhe përkushtimin e qartë ndaj p...

VLEN: BDI do të përballet me të kaluarën e tyre të errët

VLEN: BDI do të përballet me të kaluarën e tyre të errët

Shkup, 20 korrik 2024 VLEN është frymë e re e ndryshimit të shumëpritur. VLEN është organiza...

Koalicioni VLEN: Nuk do të lejojmë që BDI të përdorë shqiptarët si mburojë për sundimin e tyre kriminal

Koalicioni VLEN: Nuk do të lejojmë që BDI të përdorë shqiptarët si mburojë për sundimin e tyre kriminal

Shkup, 19 korrik 2024 Bashkimi Demokratik për Integrim (BDI) është bërë sinonim i krimit, ko...

"Vlen": Shkarkimi i drejtorëve ekonomik ka qenë premtim parazgjedhor dhe do të zbatohet

Shkup, 18 korrik 2024 (MIA) - Deputetja e koalicionit "Vlen", Saranda Imeri Stafaj në konferencën e...

Me ribalancin e buxhetit, VLEN siguron 30 milionë euro për komunat shqiptare

Me ribalancin e buxhetit, VLEN siguron 30 milionë euro për komunat shqiptare

18 korrik 2024 Koalicioni VLEN, me ribalancin e buxhetit në kuadër të përcaktimeve të Qeveri...

ASH: VLEN legjitimon planin e Stoilkoviqit për largimin e 3000 shqiptarëve nga administrata

ASH: VLEN legjitimon planin e Stoilkoviqit për largimin e 3000 shqiptarëve nga administrata

16 korrik 2024 Ditë më parë Qeveria e VMRO-së paralajmëroi se do ta shkurtojë administratën...

Nëse koalicioni

Nëse koalicioni "Vlen" do të bëhet një parti do të përcaktohet pas zgjedhjeve lokale në vitin 2025

Tetovë, 16 korrik 2024 (MIA) - Kryetari i Lëvizjes Besa, Bilall Kasami, sot nga Tetova tha se k...

Koalicioni VLEN formoi trup ekzekutiv për koordinim politik

Koalicioni VLEN formoi trup ekzekutiv për koordinim politik

Shkup, 14 korrik 2024 Sot u mblodh Trupi Koordinues Politik i VLEN-it i formuar nga 9 përfaq...

Koalicioni VLEN formoi trup ekzekutiv për koordinim politik

Koalicioni VLEN formoi trup ekzekutiv për koordinim politik

Shkup, 14 korrik 2024 Sot u mblodh Trupi Koordinues Politik i VLEN-it i formuar nga 9 përfaq...

Mexhiti: Balancuesi nuk po shfuqizohet, por po avancohet në ligj për përfaqësim të drejtë

Mexhiti: Balancuesi nuk po shfuqizohet, por po avancohet në ligj për përfaqësim të drejtë

Shkup, 8 korrik 2024 (MIA) - Zëvendëskryeministri i parë dhe ministri i...

VLEN: BDI-ja opozitare në vend se të punojë për reformimin e saj, merret me shpërndarjen e lajmeve të rreme

VLEN: BDI-ja opozitare në vend se të punojë për reformimin e saj, merret me shpërndarjen e lajmeve të rreme

Shkup, 8 korrik 2024 Asgjë nuk varet më prej tyre, e aq më pak se kush do të udhëtojë në SHB...

Adnan Neziri: Për herë të parë nga anëtarësimi në NATO, asnjë shqiptar në delegacionin e RMV-së në Samitin e NATO-s

Adnan Neziri: Për herë të parë nga anëtarësimi në NATO, asnjë shqiptar në delegacionin e RMV-së në Samitin e NATO-s

Shkup, 7 korrik Për herë të parë që nga anëtarësimi në NATO asnjë shqiptar në delegacionin e...

BDI: Me Vlen, Shqiptarët u përjashtuan edhe nga NATO

BDI: Me Vlen, Shqiptarët u përjashtuan edhe nga NATO

Shkup, 7 korrik 2024 Bashkimi Demokratik për Integrim shpreh shqetësimin se koalicioni humbë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR