• e mërkurë, 24 korrik 2024
Është kryer mbikëqyrje pas të shtënave në bulevardin “Nikolla Karev”

Është kryer mbikëqyrje pas të shtënave në bulevardin “Nikolla Karev”

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Prokurori publik kujdestar nga Prokuroria Th...

Një i vdekur dhe dy të plagosur pas të shtënave me armë në bulevardin “Nikolla Karev”

Një i vdekur dhe dy të plagosur pas të shtënave me armë në bulevardin “Nikolla Karev”

Shkup, 27 maj 2024 (MIA) - Një person e ka humbur jetën, ndërsa dy janë...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR