• e shtunë, 15 qershor 2024
Zjarr mes fshatrave Sushevë dhe Dobroshan në Shtip

Zjarr mes fshatrave Sushevë dhe Dobroshan në Shtip

Shtip, 26 shtator 2023 (MIA) - Zjarri i madh në rajonin e Shtipit, me stihinë e zjarrit që ka f...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR