• e shtunë, 15 qershor 2024
Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shpallet thirrje për masën 3 nga IPARD 3 programi

Shkup, 13 prill 2024 (MIA) - Fillon thirrja për masën 3 nga programi i ri IPARD 3, me buxhet të...

Sesion përgatitës në Kuvend me eurodeputetët Shider, Valsman dhe Quçuk, për dialogun Zhan Mone

Sesion përgatitës në Kuvend me eurodeputetët Shider, Valsman dhe Quçuk, për dialogun Zhan Mone

Shkup, 21 qershor 2023 (MIA) - Deputetët e Parlamentit Evropian në Andreas Shider, Marion Valsman dh...

Image

QËNDRONI TË LIDHUR