• e martë, 05 mars 2024

Vazhdojnë kërkimet për 14-vjeçaren e zhdukur Vanja Gjorçevska

Vazhdojnë kërkimet për 14-vjeçaren e zhdukur Vanja Gjorçevska

Shkup, 29 nëntor 2023 (MIA)- Vazhdon për të tretën ditë me radhë kërkimi për 14 vjeçaren e zhdukur Vanja Gjorçevska nga Shkupi e cila u zhduk në rrugën për në shkollë në lagjen e Shkupit, Debar Mëhallë. 

Nga Ministria e Punëve të Brendshme (MPB) sot informuan se kërkimet vazhdojnë gjatë gjithë kohës dhe se po hetohen të gjitha motivet dhe arsyet e mundshme. 

Dje policia e publikoi fotografinë e saj me një përshkrim në buletinin e personave të zhdukur, kurse fotografia e saj është shpërndarë edhe nëpër rrjetet sociale.

Vanja u zhduk pardje rreth orës 07:20 në rrugën drejt shkollës. Sinjali i fundit nga telefoni i saj është locuar në rrugën "Partizanska" përballë sallës Universale. ss/

Foto: MIA

 

QËNDRONI TË LIDHUR